Tantra

Tantra
Tantra

A Tantra kezelés során az értékes és tápláló szexuális energiákat ébresztem, és ezzel végzek egy teljes energetikai gyógyító folyamatot. A fizikai és az energetikai test érintése, simogatása, és az energiamunka együttesen indítja be a folyamatot.
Kundalini energiával dolgozom, ami felébreszti a szexuális energiákat, emellett a test összes energiaközpontját aktiválja. Így hoz létre egy valódi holisztikus, azaz testi-lelki-szellemi élményt.
A kezelések hatására leoldódnak a magunk köré épített falak, és mivel nyitott szívvel, feltétel nélküli szeretettel végzem a kezelést, erőteljes érzelmi tisztulás, és felszabadulás érhető el.
A Tantra egyedien intenzív energia, mély, transzformatív, és nagyon gyorsan elindítja a változásokat. Erőteljes, de ugyanakkor lágy és nőies, nagyon finom, és tápláló.

ÖsszeHangoló Tantra élmény pároknak
ÖsszeHangoló Tantra élmény pároknak

Alternatív párterápiás módszer, amely megteremti a békét, a harmóniát, és az intimitást. Egymásra hangol és létrehozza a megértéshez szükséges bensőséges légkört.

Hogyan zajlik? Egy hangfürdővel kezdődik, mely segíti az elmélyülést és megteremti a tökéletes egymásra hangoltság állapotát.

 Ebben a harmóniában kezdünk bele a következő részbe, amikor páros, leginkább érintésen alapuló gyakorlatokat adok, miközben a hangtálakkal folyamatosan fenntartom az intim teret. 

A végén beszélgetéssel zárjuk a programot.