Tantra

Tantra
Tantra

A Tantra kezelés során az értékes és tápláló szexuális energiákat ébresztem, és ezzel végzek egy teljes energetikai gyógyító folyamatot. A fizikai és az energetikai test érintése, simogatása, és az energiamunka együttesen indítja be a folyamatot.
Kundalini energiával dolgozom, ami felébreszti a szexuális energiákat, emellett a test összes energiaközpontját aktiválja. Így hoz létre egy valódi holisztikus, azaz testi-lelki-szellemi élményt.
A kezelések hatására leoldódnak a magunk köré épített falak, és mivel nyitott szívvel, feltétel nélküli szeretettel végzem a kezelést, erőteljes érzelmi tisztulás, és felszabadulás érhető el.
A Tantra egyedien intenzív energia, mély, transzformatív, és nagyon gyorsan elindítja a változásokat. Erőteljes, de ugyanakkor lágy és nőies, nagyon finom, és tápláló.

ÖsszeHangoló Tantra élmény pároknak
ÖsszeHangoló Tantra élmény pároknak

Alternatív párterápiás módszer, vagy egyszerűen egy csodálatos közös élmény, amely megteremti a békét, a harmóniát, és az intimitást. Egymásra hangol és létrehozza a megértéshez és a zökkenőmentes kapcsolódáshoz szükséges bensőséges teret.

Hogyan zajlik?

Egy meditációs hangfürdővel kezdődik, mely segíti az elmélyülést és megteremti a tökéletes egymásra hangoltság állapotát.

 Ebben a harmóniában kezdünk bele a következő részbe, amikor páros, leginkább érintésen alapuló gyakorlatokat adok, miközben a hangtálakkal folyamatosan fenntartom az intim teret. A feladatok nem nehezek, nem kell megterhelő jógapózokat felvenni, egyszerűen csak a maga természetességében, a megadott módon érinteni, simogatni, masszírozni, ölelni egymást.

A végén beszélgetéssel zárjuk a programot.

Tantra oktatás

Ha szivesen tanulsz és mélyebben érdekel, akkor lehetőséged van rá, hogy felfedezd és megtanuld a Tantrikus energetikai kezelés különleges technikáját. Ennek célja, hogy segítsük az embereket abban, hogy kapcsolatba lépjenek belső önmagukkal és a körülöttük lévő világgal a Tantra által kínált eszközök segítségével.

A Tantra lényege a tudatosság és a kreativitás kiterjesztése és az élet örömeinek teljes mértékű megtapasztalása. Az általam kínált Tantra oktatás olyan technikákat és gyakorlatokat foglal magában, amelyek segítenek az egyéneknek abban, hogy felfedezzék az érzéki tudatosságot, a szerelem mélységeit és az önátadás élményét.

A Tantra oktatás során megtanulhatod:

  • Az érintés és az intimitás művészetét, hogy kapcsolatot építs másokkal és magaddal.
  • A Szexuális energia ébresztését, áramoltatását és transzformálását.
  • Holisztikus oldási gyakorlatokat, amelyek az egész testet, elmét és lelket harmonizálják.

Tapasztalataimmal segítek felfedezni a belső erődet és felszabadítani a benned lévő képességet a mélyebb érzékelésre.

Szeretném bemutatni bájos modellemet Novát, aki a testét adja, hogy a folyamat elsajátítása mégnagyobb élmény legyen. Természetesen férfi modellem is van, ha hölgyek szeretnének tanulni, de nyugodtan hozhatjátok a párotokat is, ha egy közös élményre vágytok.

Nova oldala: https://www.instagram.com/princessnova666/

Várunk szeretettel