Rólam

Köszöntelek az oldalamon, 

Bordás Anett vagyok, párkapcsolati tanácsadással, egyéni önismereti munkával, meditációval, érintéssel, Tantra oktatással és hangtál kezelésekkel foglalkozom. 

Alapvetően fontos számomra a spiritualitás, de ésszerű keretek közt. Azt szoktam mondani, hogy racionálisan vagyok spirituális. Fontos, hogy 2 lábbal a földön állva, stabil alapokon tágítsuk nézőpontjaink és megtapasztalásaink határait. Életem és munkám során is, a spiritualitás és a pszichológia határmezsgyéjén mozgok, és próbálok megfelelő egyensúlyt tartani a kettő közt.   

Életem főbb mozgatórugói a tudatosság, az önismeret,a fejlődés, az önelfogadás, az érintés, a harmónia, a feltételek és elvárások nélküli szeretet és bizony a szent, szakrális szexualitás.

Sokan keresnek meg azzal, hogy változni, változtatni szeretnének. Nekem az a nézőpontom, hogy tudatosan változni nem lehet, viszont fejlődni igen. A vágyott változás pedig ebben a fejlődési folyamatban minden bizonnyal megtörténik, ha itt az ideje.

Ez a bizonyos fejlődési folyamat az, amiben én a segítőd, kísérőd tudok lenni. 

Hálás vagyok, ha bizalommal fordulsz hozzám és befogadod azt a megújulási folyamatot, amit együtt indítunk el. Megtisztelő, ha megosztod velem a titkaidat, a félelmeidet, elakadásaidat, ha betekintést engedsz a lelked legmélyebb bugyraiba.

Már több mint 15 éve végzek intenzív önismereti munkát, sokáig csak kerestem az utamat, nem tudtam merre tartok, csak tanultam és tapasztaltam anélkül, hogy világos lett volna a cél. Aztán mikor 10 éve segítőként kezdtem dolgozni, minden értelmet nyert. Az elmúlt 15 év önismereti tapasztalatával, és annak a többszáz embernek a történetével a tarsolyomban, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztam tudlak igazán hatékonyan végig kísérni az utadon.

Nem fogok válaszokat adni, de megmutatom, hogy hogyan találod meg a saját válaszaidat. Nem foglak meggyógyítani, de segítek beindítani azokat az energetikai folyamatokat, amik által képes leszel meggyógyítani magad.

Minden válasz benned van, minden képesség benned van, minden csoda benned van. Ha szeretnéd, hogy együtt megkeressük ezeket, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Az egyéni kezeléseken és konzultációkon kívül csopotos rendezvényeket is szoktam tartani. Meditációs programok, önismereti estek, masszázs és érintés központú események stb. Ha ezek is érdekelnek akkor érdemes belépni  a csoportomba: 

https://www.facebook.com/groups/1202738323177690

Média megjenések: 

A fodrásznál megbeszéljük podcast: 

https://youtu.be/1IItaM_M8x0

Rádió Bézs beszélgetés:

https://youtu.be/gXKpVYZjG6M

Galéria