Rólam

Örülök, hogy itt vagy, biztos vagyok benne, hogy oka van annak, hogy rám találtál.

Bordás Anett vagyok Tibeti hangtál kezelésekkel, Tantrikus szeánszokkal, illetve párkapcsolati tanácsadással foglalkozom.

Az életem mozgatórugója mindig a fejlődés volt. Akkor érzem magam jól, ha tanulhatok, tapasztalhatok új és érdekes dolgokat. Nem mindig minden tapasztalás pozitív persze, de hogy többek leszünk általa, az egyszer biztos. Fontos számomra a tudatosság, az önismeret, az önelfogadás, az érintés, a harmónia és a feltételek és elvárások nélküli szeretet. 

Sokan keresnek meg azzal, hogy változni, változtatni szeretnének. Nekem az a véleményem, hogy tudatosan változni nem lehet, viszont fejlődni igen. A vágyott változás pedig ebben a fejlődni folyamatban minden bizonnyal megtörténik, ha itt az ideje.

Ez a bizonyos fejlődési folyamat az, amiben én a segítőd, kísérőd tudok lenni.

Köszönöm, ha bizalommal fordulsz hozzám és befogadod azt a megújulási folyamatot, amit együtt indítunk el. Köszönöm, ha lehetővé teszed számomra, hogy segítői minőségemben kiteljesedjek tested/lelked kezelése által. Elképesztően hálás vagyok, ha megosztod velem a titkaidat, a félelmeidet, elakadásaidat, ha betekintést engedsz a lelked legmélyebb bugyraiba.

Már több mint 10 éve végzek intenzív önismereti munkát, sokáig csak kerestem az utamat, nem tudtam merre tartok, csak tanultam és tapasztaltam anélkül, hogy világos lett volna a cél. Aztán mikor 4 éve segítőként kezdtem dolgozni, minden értelmet nyert. Az elmúlt 10 év önismereti tapasztalatával, és annak a többszáz embernek a történetével a tarsolyomban, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztam tudlak igazán hatékonyan végig kísérni az utadon.

Nem fogok válaszokat adni, de megmutatom, hogy hogyan találod meg a saját válaszaidat. Nem foglak meggyógyítani, de segítek beindítani azokat az energetikai folyamatokat, amik által képes leszel meggyógyítani magad.

Minden válasz benned van, minden képesség benned van, minden csoda benned van. Ha szeretnéd, hogy együtt megkeressük ezeket, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Videóblogom

Ha tetszenek a témák amikről beszélek kérlek iratkozz fel a csatornámra. https://www.youtube.com/channel/UClfb8HcSws9RrYdXSZZ6A-g

Beszèljünk a pàrkapcsolatokról #1 - Mit rontunk el az elején?

https://youtu.be/6TPytxF9JWQ

Tantrikus energetikai kezelés - Mi is ez valójában?

https://youtu.be/uT7ubypFtZE

Meditàljunk meztelenül

https://youtu.be/L5lELzmSNyA