Rólam

Köszöntelek az oldalamon, 

Bordás Anett vagyok Tibeti hangtál kezelésekkel, stresszoldással, Tantrikus szeánszokkal, illetve párkapcsolati és szexuális tanácsadással, fejlesztéssel foglalkozom.

Az életem legfőbb mozgatórugója mindig a fejlődés volt. Akkor érzem magam jól, ha tanulhatok, tapasztalhatok új és érdekes dolgokat. Nem mindig minden tapasztalás pozitív persze, de hogy többek leszünk általa, az egyszer biztos. Fontos számomra a tudatosság, az önismeret, az önelfogadás, az érintés, a harmónia, a feltételek és elvárások nélküli szeretet és bizony a szent, szakrális szexualitás.

Sokan keresnek meg azzal, hogy változni, változtatni szeretnének. Nekem az a véleményem, hogy tudatosan változni nem lehet, viszont fejlődni igen. A vágyott változás pedig ebben a fejlődni folyamatban minden bizonnyal megtörténik, ha itt az ideje.

Ez a bizonyos fejlődési folyamat az, amiben én a segítőd, kísérőd tudok lenni.

Köszönöm, ha bizalommal fordulsz hozzám és befogadod azt a megújulási folyamatot, amit együtt indítunk el. Köszönöm, ha lehetővé teszed számomra, hogy segítői minőségemben kiteljesedjek tested/lelked kezelése által. Elképesztően hálás vagyok, ha megosztod velem a titkaidat, a félelmeidet, elakadásaidat, ha betekintést engedsz a lelked legmélyebb bugyraiba.

Már több mint 10 éve végzek intenzív önismereti munkát, sokáig csak kerestem az utamat, nem tudtam merre tartok, csak tanultam és tapasztaltam anélkül, hogy világos lett volna a cél. Aztán mikor 5 éve segítőként kezdtem dolgozni, minden értelmet nyert. Az elmúlt 10 év önismereti tapasztalatával, és annak a többszáz embernek a történetével a tarsolyomban, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztam tudlak igazán hatékonyan végig kísérni az utadon.

Nem fogok válaszokat adni, de megmutatom, hogy hogyan találod meg a saját válaszaidat. Nem foglak meggyógyítani, de segítek beindítani azokat az energetikai folyamatokat, amik által képes leszel meggyógyítani magad.

Minden válasz benned van, minden képesség benned van, minden csoda benned van. Ha szeretnéd, hogy együtt megkeressük ezeket, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Az egyéni kezeléseken és konzultációkon kívül csopotos rendezvényeket is szoktam tartani. Meditációs programok, önismereti estek, masszázs és érintés központú események stb. Ha ezek is érdekelnek akkor érdemes belépni  a csoportomba: 

https://www.facebook.com/groups/1202738323177690

Média megjenések: 

A fodrásznál megbeszéljük podcast: 

https://youtu.be/1IItaM_M8x0

Rádió Bézs beszélgetés:

https://youtu.be/gXKpVYZjG6M

Videóblogom

Ha tetszenek a témák amikről beszélek kérlek iratkozz fel a csatornámra. https://www.youtube.com/channel/UClfb8HcSws9RrYdXSZZ6A-g

Beszèljünk a pàrkapcsolatokról #1 - Mit rontunk el az elején?

https://youtu.be/6TPytxF9JWQ

Tantrikus energetikai kezelés - Mi is ez valójában?

https://youtu.be/uT7ubypFtZE

Meditàljunk meztelenül

https://youtu.be/L5lELzmSNyA