Mi fán terem az önismeret? 

Ha szeretnél belevágni egy komplex önismereti folyamatba, akkor én megfogom a kezed, és végigkísérlek az úton. 

Nem érzed magad a helyeden? Nem találod a számodra megfelelő hivatást? Nem találsz párkapcsolatot? Rossz a párkapcsolatod? Rossz a kapcsolatod a családoddal? Nincs önbizalmad? Nem tudsz nemet mondani? Magányosnak érzed magad? Nem tudod kijelölni a határaidat? Szexuális problémáid vannak? Nem tudod megfogalmazni mi a baj, csak egyszerűen nem érzed magad teljesnek? 

Elindulunk együtt? Helyreteszed az életedben az elakadásokat, nehézségeket, traumákat? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot. 

Az első alkalommal beszélgetni fogunk, feltérképezzük a problémákat, megnézzük, hogy honnan jöttél, hova tartassz és kijelöljük az irányokat. 

Ezután hetente vagy 2 hetente találkozunk, és a közös flownak és a haladási iránynak megfelelően váltogatjuk  a terápiás módszereket. Lesz olyan, hogy beszélgetünk és önismereti játékokat játszunk, lesz olyan, hogy meditálunk, lesz olyan, hogy hangtálazunk, sőt ha éppen érintést kér a tested/lelked akkor azt fog kapni. Mindig arra megyünk, és azt a módszert alkalmazzuk, amit az adott pillanat megkíván. Ennek köszönhetően az egész folyamatban lesz egy izgalmas dinamika, ami egy kicsit megkönnyíti, a néha nehezen megtehető lépéseket. 

Nem feltétlenül könnyű munka az önismeret és a folyamataink mélyére nézés, sőt néha kifejezetten macerás és keserves tud lenni, de hidd el, hogy nem foglak kirugdosni a komfortzónádból, csak megfogom a kezed, és kedvesen kikísérlek. 

Gyakran hallom, hogy "Önismeret...oké oké, hogy fontos. Nade hogy kell azt?" Nos, lehet többféleképpen is, én most egy izgalmas és változatos alternatívát kínálok neked a tapasztalataim, és gyakorlati tudáson alapuló módszereiem birtokában. 

Remélem hamarosan találkozunk. 


Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.