PárHarmónia hétvége

Ez egy olyan, egyedi párterápiás program, ahol az intimebb kapcsolat és mélyebb megértés érdekében egy teljes hétvégét szentelhettek egymásnak. Ez a 2 nap csak rólatok szól, és én segíteni foglak titeket abban, hogy töményen megkapjátok azt amit normál esetben egy hónapokig tartó konzultációs folyamat során érhetnétek el.

A hétvége célja, hogy segítsek elmélyíteni a kapcsolatotokat, fejleszteni a kommunikációt, feloldani a konfliktusokat és felfedezni a mélyebb intimitást egy támogató, biztonságos környezetben.

Mi várható a hétvégén?

  1. Kommunikációs Gyakorlatok: Tanuljátok meg hatékonyabban kifejezni az érzéseiteket, határaitokat és építsétek fel az empátiát a párkapcsolatotokban. Kommunikáljatok erőszakmentesen, és törekedjetek a konszenzusra.

  2. Intimitás Fejlesztése: Az esemény során olyan Tantrikus gyakorlatokat és tevékenységeket végzünk, amelyek segítenek elmélyíteni az intimitást és megalapozzák a harmónikus szexuális életet.

  3. Szexualitás Tudatosítása: Beszéljetek nyíltan a szexualitásról, fedezzétek fel egymás vágyait, és tanuljatok az egymásnak nyújtott örömök új dimenzióiról.

  4. Önismereti Utazás: Készüljetek fel arra, hogy mélyebben megismerjétek önmagatokat és egymást. Az önismereti gyakorlatok segítenek a személyes fejlődésben és az egyéni boldogság elérésében.

  5. Meditációs Gyakorlatok: Tapasztaljátok meg a közös meditáció áldásait, amely segít a stressz csökkentésében és a belső harmónia megtalálásában.

A PárHarmónia Hétvége egy kiváló lehetőség arra, hogy kiszakadjatok a mindennapi rutinból, és teljes mértékben elkötelezzétek magatokat a kapcsolatotok fejlesztése mellett. Tapasztaljátok meg a szeretet és megértés erejét egy felejthetetlen hétvége során, amely végleg megváltoztathatja a kapcsolatotok dinamikáját. Legyen részetek a PárHarmónia Hétvége varázsában, és induljatok el egy közös utazáson a mélyebb kapcsolat felé!

Hozzájárulás: 100.000 Ft amely vidékiek esetében a szállás költségét is tartalmazza.