Masszázs

Olajos testmasszázs
Olajos testmasszázs

Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása és a nyirokrendszer beindítása. A masszázs és a meditatív állapot segítségével áttörhetők az energia blokkok, gátak, mellyel segíthető az energia újbóli áramlása, az egészség helyreállítása.

Szeretetmasszázs
Szeretetmasszázs

Egy ősi ayurvédikus tudáson alapuló, beszéd nélküli módszer, mely során a testedet meghatározott módon, finoman érintem. Ez a szeretetre és fényre hangolódott érintés megnyugtat és ellazít, felfrissít és új erővel tölt fel, old és harmonizál - azt adja, amire épp szüksége van a testednek és lelkednek.A kezelés során ruhában, vagy ruha nélkül vagy, úgy ahogy neked komfortos, miközben a fejed búbjától a lábujjakig végig kapod a szeretetteli érintést, melynek hatására a testben boldogsághormonok szabadulnak fel, csökken a stressz szintje, nő az életerő, erősödik az immunrendszer - a kezelés által teljesen megújulhatsz. A sejteknek, a testnek, a léleknek, a szellemnek, egyszóval teljes lényünknek és egészségünknek nagyon jót tesz a forrásból érkező szeretet és fény, s maga az érintés. A foglalkozás végére várhatóan az egész lényedet átjárja és feltölti a szeretet, belső béke, nyugalom rezgése!

Reflexológiás talpmasszázs
Reflexológiás talpmasszázs

A talpon a teljes emberi test kivetülése megtalálható. Minden testrésznek, szervnek megtalálható a reflexpontja. Ezeknek a pontoknak a masszírozásával, ingerlésével üzenetet küldünk az adott szerv felé, melynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Istennő energetikai kezelés
Istennő energetikai kezelés

Egy kezelés kifejezetten nőknek, melyet nagyon lágy, finom, nőies és tápláló érintések, viszont intenzív energetikai folyamatok jellemeznek. Ajánlom az alábbi esetekben: Önbizalom hiány, szexuális problémák, nőgyógyászati problémák, párkapcsolati problémák, zárkózottság, női minőség megélésében való elakadás, önismeret fejlesztése, kreativitás fejlesztése.