Brigi a kiteljesedés útján

2022.06.13

Néhány hónapja dolgozom együtt Brigivel, aki külföldön él, ezért még csak az online térben találkoztunk. Ennek ellenére tartalmas és intenzív közös időszak áll mögöttünk, ahol nagyon nagy lépést tett a fejlődés útján. 

Jó úton halad afelé, hogy megtalálja a gyönyört az életében, a testében, a szexualitásban. Szép lassan hagyja maga mögött a szorongásokat, a depressziót és találja meg mindezek helyett a szabadságot és önmagát.

Az alábbiakban Brigi őszinte írását olvashatjátok, ami egy reményt adhat azoknak is akik hasonló cipőben járnak mint ő. 


 "Hogy honnan is indultunk együtt és hogy hol tartok most megpróbálom szavakba fogalmazni.

Komoly betegseg után vagyok; idegösszeroppanás, depresszió, szorongások. Sok terápiát megpróbáltam még egy luxus klinikan is voltam, de sajnos mindig visszaestem, összesen háromszor.

Már nagyon elkeseredett voltam és persze a kapcsolatom is megromlott a férjemmel, nem voltunk már olyan közel egymáshoz, nem éreztem a közelségét, nem kívánjuk egymást, nem voltak lágy érintések, kedves szavak, forró csókok se meleg ölelések. Az erős, magabiztos, dunamikus, sportos, csinos, kívánatos nő, business woman eltűnt egy jó pár évre.

Egyszerűen kiégtem, a testem nem bírta tovább a strapát meg a sok hajszát, amit magamra vettem több, mint 40 éven át. Nem hallgattam a testem jeleire, pedig csak jottek, jottek ezek a jelek; testi fájdalmak, vírusok, alváshiány, nagyon gyors fogyás, Szinte sikoltott a testem, de én nem hallottam meg őt, csak mentem tovabb vakon, addig amig eljott az a pillanat, hogy a testem feladta a szolgalatot. Nem, hittem el, hogy ilyen létezik, de igen. Teljes black out, a testnek egy teljes reset kell mint egy számítógépnek! Ezt mar nem lehet ignorálni, nem es nem!

Nagyon nehezen éltem meg ezt az idoszakot az életemben és nagyon szenvedtem és kilátástalan voltam. Nem tudtam hogyan tovább és hogy merre induljak, hol merre van a gyógyulásom útja, de nem adtam fel. En sosem adom fel, ez az egyik erősségem, de ez most tényleg nagyon nehéz volt, hiszen most saját magammal kellett megküzdenem!

Újabb és újabb gyógyszereket próbáltam meg, klinika, terápiak, yoga, meditáció. Annyira kiégett a testem es a lelkem, hogy tobb év kellett neki, mire nagyon lassan kezdtek begyógyulni a sebek es regenerálódik a szervezetem. Megtanultam jobban hallgatni a testemre, persze ezt még mindig tanulom.

És akkor tavaly egy hideg, sötét novemberi éjszakán rátaláltam a PoliLili egyik videója. Potyogtak a könnyeim a gyönyörűszép szememből, ami egyből csodaszép kék színre váltott át a zöld színéből. Akkor úgy éreztem, hogy rátaláltam arra, ami nekem most kell!

Tudtam, éreztem, hogy ez fogja megváltoztatni az eletem. Annyira a magaménak éreztem mindazt, amit ö képvisel, amit ő próbál átadni, amivel ő segíti az emberek boldogságát. Akkor ott úgy éreztem, hogy ez a kulcs, ez vagyok én!

Másnap rögtön megnéztem egy csomó videóját, elkezdtem egyre jobban érdeklődni a szexualitás témája illetve az én szexualitásom iránt, ami persze akkor a nulla szintjén állt sok-sok frusztrációval, szomorúsággal és persze kielégítetlen vágyakkal.

Akkor jöttél te drága Anett! Veled volt egy nagyon érdekes beszélgetés a PoliLilivel ''Ítélkezés mentes test és ítélkezés mentes szex'', ami nagyon megfogott. Imádtam minden szavadat.

Nem is hezitáltam sokáig, felkerestelek azonnal és már meg is beszéltük az első egyéni konzultációnkat. Mindent elmeséltem neked es el is kezdtük a közös utat. Te nem adsz megoldást, csak a lehetseges utakat mutatod meg, amin mi indulunk el persze. Ez így is történt, elindultam az önismeret, a szabadság útján és most szinte eszméletlen, hogy hol tartok. Az első konzultáció után már gyönyörű lapos köveket kerestem mindenhol a hálaköveimnek. Freedom, Sex, Feminity, Body! Ezeket a csodálatos szavakat írtam a halaköveimre sok gondolkodás nélkül!

Eszméletlen, de a hálakövek kezdenek kiteljesedni. Lelkileg, testileg egyre szabadabbnak érzem magam, a testemet egyre jobban ismerem és szeretem, komoly, fantasztikus szexuális életem van (egyedül is). Őrület, de ma ott tartok, hogy nem csak magamnak tudok gyönyört adni, hanem másoknak is és ez nagyon jól esik.

A fantáziám szárnyal, lebegek a gyönyör felhők felett. A vágyaim pedig kezdenek beteljesülni. Igen a nő, a nőiességem pedig bújik ki belőlem, szép lassan nyílnak a szirmok mint egy csodálatos virágnak a szirmai.

Úgy érzem, hogy minden nap egyre jobban be tudom fogadni a gyönyört, de néha azon gondolkodom, hogy nekem ezt szabad-e. Megengedhetem-e magamnak a gyönyört, az élvezetet? Tele vagyok ilyen kerdesekkel de azért megyek tovább az utamon.

Sokan felkeresnek, érdeklődnek irántam, ami nagyon, de tényleg nagyon jól esik. Érzem, hogy nő vagyok mi több egy szexi, kívánatos, érzéki, gyönyörű nő, aki kell a férfinak de még a nőknek is. Volt olyan srac, aki egyszer Szexistennőnek nevezett, ez nagyon megható volt!

Nagyon játékos vagyok, kíváncsi es merész. Egyre jobban kezdem megismerni a testemet, az erogén zonáimat, a testem reakcióit, a különböző fajta orgazmusaimat és annak előjeleit. Ezeket majd mind le tudom kommunikálni a partneremnek, ami fantasztikus dolog lesz. A testem pedig egyre jobban nyitott a gyönyörre, egyre jobban be tudja fogadni és élvezni, átadni magát a gyönyörnek!

Egyre jobban tetszik a testem és tetszem magamnak. Nincs semmilyen különleges vágyam a testemmel kapcsolatban. Egeszsegugyileg igen, de hát senki sem lehet tökéletes és ezt el is fogadom.

Szerintem épp az a szép ebben, hogy a testünk nem tökéletes, a tökéletlenségben rejlik a szépség és a csoda! Én most tanulom meg igazán élvezni a testemet es hálát adni neki, hogy engem szolgal es hogy gyönyört ad nekem!

Annyira szép így együtt a gyönyör keresése útján...