Istennő vagy!

                                                                                           09.23-09.25

Egy valódi csajos, mélyremenős, ám mégis játékos és könnyed elvonulásra invitálunk titeket. Fontosnak tartjuk, hogy ezen a hétvégén mind a lelkünkkel, mind a testünkkel felvegyük a kapcsolatot, de nem csak önismereti munka formájában, hanem adjunk teret a kényezetésnek is.
Keressük meg és ébresszük fel a bennünk élő Istennőt, és nézzük meg, hogyan tudjuk integrálni az életünkbe, hogy jelenlétével segítse, táplálja az életünket, a kapcsolataikat, a teremtési folyamatainkat.Egy harmónikus, csendes és biztonságos környezetben, Jakuzzival felszerelt, kényelmes közegben teremtjük majd meg a teret arra, hogy a női energiáink összeadásával könnyeden és áramlósan támogassuk a saját és a többiek folyamatait.Programok:
Istennő archetípusaink megismerése
Hangtál meditáció
Testgyakorlatok
Önismereti játékok
Földelés
Testszerető gyakorlatok
Különböző minőségű érintések adása és kapása
Szülés és születés élmények és traumák feloldásaHozzájárulás: 65000 Ft, mely magában foglalja a programok és a két éjszaka szállás, valamint a reggelik árát. A jelentkezés 30000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé.
Helyszín: egy nyugodt, szép fekvésű apartmanház a Ráckevei-Duna partján, amiben csak mi leszünk.Jelentkezni az alábbi linken tudsz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-38Y8DisFF43qvEpMunnXcokUpQbeJC7ixTeuFd9HRsn0mw/viewform?fbclid=IwAR00Xa5i7DHcQFBw3JWwTsqZUmEwqow9iyJSW6r1JBouVdYhKGkFf8fVuUM

A programot tartja:
Pallagi Eszter - Női orgazmus coach, Bodysex facilitátor
Bordás Anett - Hangterapeuta, Párkapcsolati tanácsadó, Tantra oktató

Eszterrel volt egy beszélgetésünk a Programról és az ő munkásságáról az alábbi csoportban, ezt is érdemes megnézni, ha érdekel a program, vagy a női orgazmusok és gyönyör rejtelmes világa.

https://www.facebook.com/groups/1202738323177690